“BABALARIMIZ, VARLIKLARIYLA BİZLERE GÜÇ VERİR”

Okuduğunuz haber
İSKİLİP’TE ÇOK SAYIDA ÇOCUĞU TACİZ ETMİŞ

6 ÇOCUĞA İSTİSMARLA SUÇLANAN KİŞİ TUTUKLANDI

Anasayfa   /    Gündem    /    İSKİLİP’TE ÇOK SAYIDA ÇOCUĞU TACİZ ETMİŞ

İSKİLİP’TE ÇOK SAYIDA ÇOCUĞU TACİZ ETMİŞ

kargı ilçesinde 6 erkek çocuğuna tecavüz edilmesinin ortaya çıkmasının peşinden başka bir iğrenç haberde İskilip ilçesinden geldi. İskilip ilçesinde 8 yaşındaki küçük kız çocuğunu taciz eden zanlı, önce tutuklandı, 18 gün sonra ise serbest bırakıldı. Olaya isyan eden, baba tacizcinin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyor.

GÜNDEM      22 Haziran 2020 - 16:34     0

İSKİLİP’TE ÇOK SAYIDA ÇOCUĞU TACİZ ETMİŞ

 

ROTA ÇORUM/ ÖZEL HABER

Olay, geçtiğimiz aylarda İskilip ilçe merkezinde yaşandı. Bir mahallede esnaflık yapan S.Y. iddiaya göre, 8 yaşındaki H.K. isimli kız çocuğunu kandırıp, işyerinin gizli bir bölümüne götürerek, cinsel tacizde bulundu. Bunu gören bir vatandaş durumu kızın annesi N.K.’ye bildirerek kızını o iş yerine göndermemesini istedi. Kızının tacize uğradığını öğrenen anne, eline aldığı sopa ile işlerine giderek zanlı S.Y.’ya saldırdı. Mahalle sakinlerinin devreye girmesiyle sakinleşen anne N. K. soluğu karakolda aldı.

18 GÜN SONRA SERBEST KALDI

Şikayet üzerine yakalanıp gözaltına alınan S.Y. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilerek tutuklandı. Ancak 18 gün sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

3 ÇOCUĞU DAHA TACİZ ETMİŞ

İskilip’te iğrenç olayı gerçekleştiren S.Y.’nin daha öncede 3 kız çocuğunu taciz ettiği öne sürüldü. ROTA ÇORUM’a konuşan baba S.K., zanlı S.Y.’nin daha öncede işyerinde 3 kız çocuğunu taciz ettiğini, ancak para karşılığı ailelerin kendisinden şikayetçi olmadığını öne sürdü.

ERDOĞAN VE BAKANLARA BİLDİRDİ

8 yaşındaki kızının başına gelenlerin başka çocuklarında başına gelmemesi için her türlü hukuksal mücadeleyi sürdürdüğünü ve zanlı S.Y. ‘nin en ağır cezayı alabilmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına konuyu ilettiğini anlatan baba S. K.; “Bu sapık adamın 18 gün tutuklu kalıp serbest bırakılmasını anlamıyorum. Küçücük çocukların hayatını karartan bu sapıklar nasıl böyle serbest bırakılır?

Bu adaletsizliği Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Adalet Bakanımız sayıp Abdülhamit Gül ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bildirdim. Bana geri dönüş yapıldı ve konun takipçisi olacaklarını bildirdiler. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bizzat duruşmalara müdahil olarak katılacak.

DURUŞMA 29 HAZİRAN’DA

Kızını taciz eden S.Y.’nin Çorum 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmasına devam edildiğini kaydeden baba S.K., “Benim kızımın ve başka çocuklarında hayatını karartan bu sapık adam tutuksuz olarak yargılanıyor. 29 Haziran’da Çorum adliyesinde görülecek davaya bakanlık yetkilileri de katılacaklar. Duyarlı hukukçularında bu davayı izlemelerini istiyorum. Küçük çocukların hayatlarını karartan bu sapıkların en ağır şekilde cezalandırılması gerekiyor. Bu hasta ruhlu kişiler dışarıda oldukları sürece bu tür tacizleri başka çocuklara da yapacakları bir gerçektir. Adaletin yerini bulmasını istiyorum” diye konuşarak tepkisini dile getirdi.

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ