Ceylan: Bizim sevdamız Çorum

Okuduğunuz haber
EVİNDE HİNT KENEVİRİ YETİŞTİRMİŞ

Sağlık çalışanlarının anısına fidan diktiler

Anasayfa   /    Gündem    /    Evinde hint keneviri yetiştirmiş

Evinde hint keneviri yetiştirmiş

Çorum Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Osmancık NSM Grup Amirliği ve Osmancık İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince evinde izinsiz Hint keneviri yetiştiren 1 kişi yakalandı.

GÜNDEM      31 Mayis 2021 - 18:13     0

Evinde  hint keneviri yetiştirmiş

 

Geçtiğimiz Cumartesi günü bir ihbarı değerlendiren polis ekiplerince Osmancık ilçe merkezinde bulunan bir eve yapılan operasyonda 18 adet çiçek saksısı içerisinde 45-50 cm. boylarında izinsiz ekilen ve yetiştirilen Hint keneviri bitkisi ele geçirildi.

İzinsiz Hint keneviri yetiştiren şüpheli hakkında “2313 SKM” suçundan adli işlem yapılırken, Osmancık Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla serbest bırakıldı.

Emniyette yapılan açıklamada, ülkemizin geleceği, yarınlarımızın teminatı gençlerimizi zehirleme niyetindeki şahıs ve örgütlerle mücadelenin aralıksız devam edeceği kaydedildi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ