ŞEYH SAĞBAN’IN İSTİSMAR ETTİĞİ ÇOCUĞA SALDIRANLAR MÜRİTLERE HAPİS CEZASI

Okuduğunuz haber
ÇORUM’DA KÖY İMAMI  KOMŞUSUNUN BAKIR KAZANINI ÇALMIŞ

İSKİLİP’TE ÜNİVERSİTELİ KIZ ÖĞRENCİYE TECAVÜZ İDDİASIYLA 1’İ UZMAN ÇAVUŞ 4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Anasayfa   /    ASAYİŞ    /    ÇORUM’DA KÖY İMAMI  KOMŞUSUNUN BAKIR KAZANINI ÇALMIŞ

ÇORUM’DA KÖY İMAMI  KOMŞUSUNUN BAKIR KAZANINI ÇALMIŞ

Çorum’un merkez köylerinin birinde imamlık yapan H.İ.A., köyde komşusunun hurda ve bakırını çalmaktan yargılanıyor. İmam H.İ.A., ifadesinde borçlu olduğunu bu yüzden hırsızlık yaptığını, çaldıklarını da arkadaşıyla birlikte sattıklarını itiraf ettti.

ASAYİŞ      23 Nisan 2022 - 21:19     0

ÇORUM’DA KÖY İMAMI  KOMŞUSUNUN BAKIR KAZANINI ÇALMIŞ

 

Olay, Çorum merkez köylerinden birinde yaşandı. Köydeki komşusun şikayeti üzerine imam H.İ.A., komşusunun bakır kazanlarını ve hurdasını arkadaşları ile birlikte çalıp satmaktan gözaltına alındı.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

24 Mart 2022 tarihinde arkadaşı M.T ile komşusunun bakır kazanlarını ve hurdasını çalan imam H.İ.A., jandarma’da verdiği ifadesinde suçunu itiraf ederken, borcu olduğunu bu nedenle çaldıkları ile borçlarını ödemek istediklerini satarakta borçlarını ödediklerini ileri sürerek, hurdaları sanayide  1.200 Türk lirasına bakır kazanları ise, Endüstri Meslek Lisesi üst tarafında bulunan bir işyerine 1.180 Türk lirasına sattıklarını söyledi.

Yaptıklarından dolayı pişman olduğunu belirten İmam H.İA., komşusunun zararını babasının ödediğini kaydetti.

Çorum Sulh Ceza Hakimliği, imam H.İ.A’nın tutuksuz yargılanmasına, ve soruşturma evresi tamamlana kadar da, her ayın 1 ve 15’inci günleri denetimli serbestlik bürosuna imza vermesine karar verdi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ